Verblijf

Veelgestelde vragen

 • Welk voer krijgt onze kat bij jullie?

  Gedurende de hele dag staan er voor onze gasten brokken van Royal Canin en Prins, en vaak nog een derde A-merk klaar. 's Avonds is er voor de liefhebbers gevarieerd en lekker natvoer.

 • Mag onze kat zijn/haar eigen mand, deken enz. meenemen?

  Natuurlijk. Het hoeft niet, want er is van alles om op te liggen, maar het kan soms helpen bij het wennen aan een nieuwe omgeving als je wat vertrouwds bij je hebt. Het meegeven van spullen is wel voor eigen risico.

 • Hoe kan ik op de hoogte blijven van het wel en wee van mijn kat?

  U kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen als u wilt weten hoe uw kat het heeft op zijn vakantieadres. De kleinschaligheid van Syltjer Wâld maakt dat we onze gasten bij naam kennen. U krijgt van ons altijd een eerlijk, specifiek beeld van hoe het uw kat vergaat. Op onze speciale kattenpagina op Facebook plaatsen we regelmatig actuele foto's van onze gasten. Vergeet niet ons te 'liken'!

 • Mijn kat heeft speciaal voer nodig. Kan dat bij jullie?

  Als uw kat specifiek voer krijgt of een dieet volgt, kunt u ook eigen voer meegeven. Wij zorgen dat dat volgens uw instructies wordt klaargemaakt en aangeboden. Onze opvang is echter kleinschalig, we kennen onze gasten bij naam en dat stelt ons in staat ze ook individueel goed in de gaten te houden. We kunnen er dus op toezien dat uw kat in ieder geval overwegend zijn eigen voer eet. Een strikt dieet (beslist geen ander voer dan dieetvoer) is echter doorgaans niet haalbaar. Omdat katten niet op vaste tijden eten zou dat alleen kunnen als we uw kat afzonderen (en dus buiten bereik van ander voer houden), en die mogelijkheid hebben we niet.

 • Wat zijn de openingstijden voor het brengen en ophalen van onze kat?

  Brengen en halen op doordeweekse dagen gebeurt op afspraak, tussen 7.30 en 18.30 uur. We proberen hierbij zo flexibel te zijn als de zorg voor onze gasten en een prettig gezinsleven toestaan. Om dat laatste enigszins te waarborgen kunt u op zaterdagen en feestdagen uw kat brengen of halen tussen 10.00 en 12.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur. Op koninginnedag zijn we van 10.00 tot 12.00 uur open, op beide kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn we gesloten. Zondags gesloten.