Vakantiedorp voor Konijnen & Cavia's

Een ruim verblijf, een eigen ren op gras, altijd genoeg voer en water en regelmatig wat groenvoer, een sappig wilgentakje om op te knagen, je af en toe uitleven in een grote speelren en dagelijks echte aandacht. Wat wil je als konijn of cavia nog meer?

In een beschutte hoek van ons terrein hebben we een heus Vakantiedorp voor konijnen en cavia's ingericht, Er staan verblijven in alle soorten en maten. Of het nou een koppeltje Franse Hangoren of de kleinste cavia is, voor alle dieren is er een ruim en comfortabel onderkomen.

Rondhuppelplek
Om af en toe even de poten te kunnen strekken worden de gasten om de beurt losgelaten in de speelren. Dit najaar wordt gewerkt aan een grotere, Houdinibestendige, avontuurlijke knaag-, graaf- en rondhuppelplek voor onze gasten.

Eten, slapen, gezondheid
Wij zorgen voor goed voer, maar als u liever het eigen voer van uw dier meegeeft, dan geven we dat graag. Natuurlijk houden we de verblijven

 

schoon tijdens het verblijf van uw dier. Tussendoor worden ze bovendien regelmatig Logo Konijnenbelangenontsmet, voor de zekerheid. Heeft uw dier medicijnen nodig? Geen probleem, ook daar zorgen we voor. Konijnen moeten hun inentingen (Myxomatose en VHS) hebben gehad voorafgaand aan hun verblijf - neem het inentingsboekje even mee als u ze brengt.

Zorg en aandacht
We kennen onze gasten bij naam, elk dier is er één. We houden ze allemaal in de gaten en geven ze de zorg en aandacht die ze nodig hebben. We willen maar één ding op Syltjer Wâld: U op vakantie? Uw konijn of cavia ook!

Voor nieuws over en foto's van onze gasten volg ons op:   Facebook knop

>>> veelgestelde vragen           >>> foto’s           >>> tarieven

 

Het Konijnen- en Caviadorp

Cavia's op vakantie

Konijnenvilla