Over Syltjer Wâld

Over Syltjer Wâld

Mijn naam is Sylvia Willemsen. Sinds de zomer van 2007 woon ik op een mooie plek in het buitengebied van Renswoude, in het midden van het land. 

Er was ruimte, en ik had mijn droom: een dierenpension waar het plezier en comfort van de gastdieren centraal staan. Geen honden in kennels, geen katten in hokjes, geen konijnen opgestapeld in flats, maar ruimte, vrijheid, een comfortabele omgeving en vooral: echte aandacht van mensen die je bij naam kennen.

We zijn klein begonnen, en langzaam, al lerend groot gegroeid. Het is een echt bedrijf geworden, waar ik mijn handen vol aan heb. Maar wat me drijft is nog precies hetzelfde idee als in het allereerste begin: als u op vakantie gaat, regelen wij een vakantie voor uw dier.

vragen?

We proberen u op deze website zo volledig mogelijk te informeren. Toch kunnen er natuurlijk nog vragen overblijven. De meest gestelde vragen hebben we vast voor u beantwoord.  

Lees de vragen en antwoorden voor:

>>> honden
>>> katten
>>> konijnen en cavia’s

friese stabij’s

Heel af en toe fokken we een nestje pups met één van onze Friese Stabijdames. Dan maken we heel veel foto’s en grappige flimpjes. Leuk, puppies kijken?

>>> ga naar de Stabijsite!