Dagopvang

Voor als u een dagje weg wilt, onverwachts moet werken, een huis vol bezoek krijgt, aan de grote schoonmaak of kleine verbouwing gaat. Of als u uw hond een dag eindeloos rennen en ravotten met  andere honden cadeau wilt doen. Want dat is wat de dagopvang op SyltjerWâld voor honden is: even een dagje helemaal hond zijn!

Uw hond heeft de hele dag, samen met de rest van de roedel, toegang tot de ruim 4.000 m2 grote speelweide. Even uitblazen? De deur van de hondenhuiskamer staat altijd open.

Kennismaken
Ook voor de dagopvang willen we vooraf graag even kennismaken met u en uw hond en hem of haar even laten ‘ruiken’ aan het leven in een roedel. Het geeft u bovendien de gelegenheid om te zien of het hier zo leuk is als we beloven.

Wat er kan en wat er moet
Dagopvang is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. U kunt uw hond brengen vanaf 7.30 uur, en ophalen tot 18.30 uur.  Is uw hond nog jong of juist heel oud? Dan zorgen we natuurlijk voor een rustmoment. Uw hond krijgt nog voer tussen de middag? Geen probleem. Uiteraard moeten alle honden hun inentingen (de standaard ‘cocktail’ en kennelhoest) hebben gehad.

Reserveren
Er is een beperkt aantal ‘vaste’ dagopvangplekken. Deze zijn op het moment helaas allemaal bezet. Verder geldt: als er plek is, is er plek. Of dat zo is hangt af van de grootte en samenstelling van de logeerroedel. Mail of bel ons even en u weet het.

 

>>> veelgestelde vragen           >>> foto’s           >>> tarieven

Rennen

Ravotten

Relaxen